Büyükmangıt Şehit Cüneyt Muhacir Ortaokulu

WEB https://buyukmangitortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Büyükmangıt Mahallasi 29 sok. No25/1 Büyükmangıt / Ceyhan/ Adana
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında ;temel demokratik değerlerle donanmış;bireysel farklılıkları ne olursa olsun , karar verme becerilerini geliştirme ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : Araştıran,sorgulayan,eleştirel düşünen,kendini yenileyen,çağdaş,insan olmanın onurunu taşıyan,paylaşmayı bilen saygın öğretmen ve idari kadromuzla Milli Eğitimin Temel amaçlarını gerçekleştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabah 08:40-12:05 Öğle Arası 40 Dakika Öğle 12:45 Çıkış 15:15
Yabancı Dil :
Isınma :
Servis :
Ulaşım : Sabah 07:20 İtibaren Ceyhan İle Büyükmangıt arasında karşılıklı olarak saat başı dolmuş vardır.
Yerleşim Yeri : Eski bir yerleşim yeridir.El yurdu ve kon göç gibi anlamlara gelir Mangıt ismi.4000 kadar nufusa sahiptir.Kiralık ev bulmada sıkıntı yoktur.İlçeye yakınlığı ve Adanadan geliş gidişi uygun olması gibi sebeplerden öğretmenlerin tayin tercihlerinde ilk sıralarda yer almaktadır.Özlemle hatırlanan çalışma şartları vardır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 5 Km Uzaklıkta. İl Merkezine 42 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuzdan 31 öğrenci mezun oldu 2 Öğrenci Fen Lisesi 5 Öğrenci Sınav puanıyla öğrenci alan diğer liseler Toplam 7 öğrenci sınav puanıyla liselere yerleşti
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :